Over De Nachtzoen


Wie wordt er niet graag weer eens ingestopt? En hoe heerlijk zou het niet zijn als dat iedere avond anders was en toch vertrouwd? In het tv-programma De Nachtzoen deelt een charismatisch, gloedvol persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Bekende en onbekende gasten vertellen over hun nachtelijke kopzorgen en vergezichten. Korte gesprekken over inspiratie, hoop en troost. Waar leef je voor? Waar word je stil van? Waarvan lig je wakker? Vijf minuten troost in roerige tijden, van maandag t/m zaterdag. Presentatie door Colet van der Ven. In deze aflevering een tweede gesprek met Enis Odaci. Ditmaal over het thema: invaliditeit en hoe ermee om te gaan.

De uitzending is terug te kijken via de NPO-website.

Deel 1 is via deze link te bekijken, over het thema 9/11 en humanisme in de islam.

Reageer

avatar
wpDiscuz