MOHAMMED-GLOSSY!
Op 1 oktober verscheen de glossy MOHAMMED, een uitgave van de Moslimkrant. Eerder verschenen al de CALVIJN, de JEZUS en de ARMINIUS. De Nieuwe Wereld panelleden Enis Odaci en Tom Mikkers praten over de trend om religie te populariseren. Moet het kunnen of is het blasfemisch? Hoe ver mag je gaan?

Kijk hier de uitzending terug, vanaf minuut 13:42,

De Nieuwe Wereld
In de Nieuwe Wereld ontvangen Colet van der Ven en Johan Fretz elke zondag zinzoekers, praktische idealisten en bevlogen denkers. Elke zondag, 11.30 bij de IKON op NPO 2. De Nieuwe Wereld brengen we samen dichterbij! In samenwerking met De Nieuwe Liefde en Nieuwwij.nl. Like Humanislam op Facebook

Reageer

avatar
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemde
r.hespe
Gast

Godsdienst is mensenwerk , aldus Enis Odaci in zijn laatste zin.

Geloven is volgens Jezus evenwel het werk van God. Johannes 6,29.

Mvg, R. Hespe

wpDiscuz